fbpx
skip to Main Content

КЛУБ НА ИГРАЧИ

Клубот на играчи на Аполонија Казино Ви овозможува дарежлива програма на лојалност. Регистрирајте се бесплатно и собирајте поени на лојалност играјќи ги Вашите омилени игри на слот машините или масите со жива игра. Вашите поени за лојалност ве водат кон…

Read More

POKER SEASON

два ден апетдневни фестивали во претстојната сезона ќе поделат најмалку 300.000 евра и земјите се „заклучени“! *8-12 ноември *13-17 декември

Read More

ОБЈАВИ

22.07.2018  Константинос Карафилиас 500еур 09.04.2018    Константинос Карафилиас    3.000еур 15.04.2018    Константинос Карафилиас   500еур 22.04.2018    Атина Антониаду   1.000еур 28.04.2018    Димитриос Раптопулос   500еур   24.03.2018    Коста Сарафидис   500еур 31.03.2018    Димтра Лиотси    8.000еур 05.04.2018    Петрос Тулис         300еур   05.03.2018 Деспина Сталиа 500еур 11.03.2018 Константинос Георгиадис…

Read More
Back To Top