fbpx
skip to Main Content

Valentine’s Weekend Friday & Saturday!

Овој викенд, наздравете во името на љубовта и виното во нашата пријатна атмосфера уживајќи во прекрасното мени за сечиј вкус. Зграбете ја можноста да освоите до 1.700€!

Петок & Сабота (12.02 & 13.02)

Тикетите се добиваат на влез, врз основа на статусот или доколку купите промо пакет:

 • C– тикети се добиваат само со купување на промо пакетот
 • G1- 5 тикети
 • G2 -10
 • P1 -15
 • P2 -20
 • NS1- 25
 • NS2- 30

Наградата се исплаќа во промо, според статусот:

 • 50€ C& G1
 • 100€ G2
 • 150€ P1
 • 200€ P2
 • 250€ NS1
 • 300€ NS2

Време на извлекување: 22.00 & 01.00 (лок.време)

Истото лице не може да добие на двете лотарии во една вечер, 1 добитник на вечер

 

 

Back To Top