fbpx
skip to Main Content

Valentine Weekend Sunday!!

Недела, 14.02

Со поените добиени од играта во петок и сабота, добивате тикети за неделната лотарија

  • 1тикет= 50 поени, максимум тикети на ден по личност се 50 тикети

Награда се исплаќа во промо

Добитен износ  = 500€

Време на извлекување: 00.00 (локално време)

За дополнителни тикети може да го купите и специјалниот Valentine OFFER пакет.

Back To Top