fbpx
skip to Main Content

Super Millionaire

Играј за МИЛИОНЕРСКИ ЏЕКПОТ
Стани Милионер или СУПЕР милионер со новиот ЏЕКПОТ на ВЛТ во Аполонија Казино.
Добивките за Милионер се од 1.200.000 до 1.800.000 денари додека за СУПЕР Милионер достигнуваат и до 12.000.000 денари.
Сега секој може да биде милионер!!!

Back To Top