fbpx
skip to Main Content

VETURË ELEKTRIKE CITY

 

✅ Bateri e re litium

✅ Konsumi 1 € / 100 km

✅ Autonomi deri në 300 km

✅ 0 € Tarifa e Trafikut

✅0% ndotje

Drejtoni fatin tuaj në destinacionin e duhur, mblidhni bileta dhe fitoni Veturën ELEKTRIKE  City ose 8,000€!

 

 

 

Back To Top