fbpx
skip to Main Content
Spa slider
DSC00989-min
DSC05083-min
DSC05308-min
1-68-min
1-24
previous arrow
next arrow

Në zemër të Gjevgjelisë, në Hotel Apollonia, qendra jonë e bukurisë ju pret për t’ju përkëdhelur. Relaksoni trupin tuaj dhe lejoni vetes një përvojë krejtësisht të ndryshme: një trajtim rinovues të fytyrës, një masazh terapeutik relaksues ose një paketë bukurie. Shijoni trajtimet e flokëve, manikyrët dhe pedikyrët, trajtimet për të përmirësuar tonin e lëkurës dhe grimin profesional.

Vetëm  Për  10 €,Shijoni  SPA  dhe WET AREA  tonë për  2 orë

Kujdesuni për trupin tuaj, dhe trupi juaj do të kujdeset për ju!

See our Brand New Apollonia Spa!

Spa Services & Pricelist

Follow us on Social Media

Back To Top