fbpx
skip to Main Content
DSC00989-min
DSC05083-min
DSC05308-min
DSC05241-min
previous arrow
next arrow

Ju ofrojmë 200 automate slot moderne  nga markat më të njohura  si EGT,Novomatic,Amatic dhe shumë të tjera.Automatet tona janë të  lidhura  me  lloje të shumta  Jackpot, kështu që  gjithmonë jeni afër një FITORE  TË MADHE!

Jackpot-et janë  gjithmonë progresivë dhe rriten në vlerë sa më shumë të luani.

ZITRO JP-min

ZITRO JACKPOT

NIVELE

* Jackpot me katër nivele

*Mega Jackpot fillon  prej 10.000€

Basti Minimal 0.25€

Basti maksimal 12.50€

Min & Max Bast /Fitim

Vlera në  Xhekpot me nivele

      Prej                                 Deri në
Mini – min 5€                                   max 250€
Minor – min 25€                              max 1250€
Super – në rritje                         1000-5000€
Mega (bank) – në rritje            10000-25000€

Lady's Card JP-min

APOLLONIA MEGA JACKPOT

NIVELE

* Jackpot  me tre nivele ku niveli më i lartë bie gjithmonë para se të arrijë 10,000 €

*Apollonia Mega Jackpot mund të fitohet  në shumicën e makinave tona!

Min & Max Bast /Fitim

Vlerë për Xhekpot me nivele              Min. Bast
Bronzë – max 50€                                                   0.10€
Argjend –  max 150€                                               0.20€
Flori – max 1000€                                                   0.30€
Platini – max 3000€                                               0.50€

Amatic JP-min

AMATIC JACKPOT

NIVELE

* Jackpot me katër nivele ku niveli më i lartë bie gjithmonë para se të arrijë në 10,000€

Min & Max Bast /Fitim

Vlerë për Xhekpot me nivele              Min. Bast
Micro – min 20€/ max 100€                             0.50€
Mini – min 100€/ max 500€                             1€
Middle – min 500€/ max 2500€                      2€
Super – min 5000€/ max 10000€                   3€

We also offer jackpots that can only be won on one machine like WMS Queen of the Wild and many other exciting machines like Gold Club, Apex and Aruze with real reels and all the exciting features of a video slot machine.

 

                                   – remember: every spin brings you closer to the jackpot –

Back To Top