fbpx
skip to Main Content

SHORAT PREMIUM

 

✅ Konsumi 1 € / 100 km
✅Bateri e re litium
✅Autonimi deri në 300 km

✅0 € Tarifa e Trafikut
✅0% ndotje

Çoni fatin tuaj në destinacionin e duhur, mblidhni biletat dhe FITO ELECTRIC City Car ose 8,000 €.

Makina falas dhe shpëtimi i planetit është gjithmonë kombinimi FITUES.

Paç fat!

Makina është e disponueshme vetëm për shtetas grekë

Back To Top