fbpx
skip to Main Content
116908281_629884384598146_1482308740255129561_n-min
DSC05476-min
previous arrow
next arrow

Apollonia Casino ofron dhomën  më të madhe të pokerit në Ballkan. Nga CASH GAMES pa limit deri te turnetë më të famshme të pokerit, kjo dhomë lidh lojtarë nga Europa  duke ofruar argëtim dhe eksitim për të gjithë!

DSC01105-min

LOJRA KESH

TEXAS HOLD'EM POKER (pa limit)

LIMITE PËR LOJË KESH

Texas Hold’em 2/2€ buy in 100€-500€ (RAKE 20€)

Texas Hold’em 2/5€ buy in 200€-1.000€ (RAKE 25€)

Texas Hold’em 5/5€ buy in 200€-1.000€ (RAKE 30€)

Texas Hold’em 5/10€ buy in 200€-1.000€ (RAKE 40€)

OMAHA POKER (лимит на пот)

LIMITE PËR LOJË KESH

Omaha pot limit 2/2€ buy in 100€ -NL (RAKE 20€)

Omaha pot limit 2/5€ buy in 200€ -NL (RAKE 25€)

Omaha pot limit 5/5€ buy in 300€ -NL (RAKE 30€)

Omaha pot limit 5/10€ buy in 500€ -NL (RAKE 40€)

DSC_0030

TURNIRE

ASOP (Apollonia Series of Poker)

Asop (Apollonia Series of Poker) filloi për herë të parë në shtator 2018 me ngjarjen kryesore të mbajtur nga 5 deri më 7 tetor 2018. Është një turne me një shumë të garantuar ose ( prize pool) pishinë çmimesh prej 100,000€, blerje nga 250€ dhe rihyrje të pakufizuara. Çdo turne ASOP ka turnetë e veta satelitore kualifikuese.

EURO POKER CHAMPIONSHIP

Back To Top