fbpx
skip to Main Content

KËTË TETOR 80.000 €

Këtë tetor festojmë 39 vjetorin dhe shpërndajmë 80.000 euro!!
Nga data 13 – 15 tetor bashkohuni në festën tonë treditore me shumë çmime dhe surpriza!
Mezi presim t’ju takojmë!

Back To Top