fbpx
skip to Main Content

SEZONI I RI POKER

Dy festivalet pesë-ditore të sezonit të ardhshëm do të shpërndajnë të paktën 200,000 € dhe datat janë “të mbyllura”!

  • 8-12 Nëntor

  • 13-17 Dhjetor

Back To Top