fbpx
skip to Main Content
NE SHPËRBLEJMË BESNIKËRINË TUAJ!!

Apollonia Players’ Club ju ofron një program të veçantë shpërblimesh dhe përfitimesh. Regjistrohuni falas, fitoni pikë kur luani në slotet ose në lojërat e tavolinave live. Pikat qëi mblidhni mund ti shkëmbeni për lojëra shtesë, privilegje ekskluzive, dhurata dhe më shumë!”

BLACK CARD

Përfitimet

 • Kur regjistroheni në Apollonia Casino, ju merrni një kartë të zezë për anëtarësi – Black Member card
 • Në vizitën e parë dhe të dytë, mbajtësit e kësaj karte marrin një vakt falas
 • Pije falas
 • Transporti falas prej dhe deri në kufi
 • Luani për një nivel më të lartë

 GOLD 1 CARD

Përfitimet

 • 5 € bonus nëhyrje
 • Ushqimdhepijefalasnërestorantin Apollonia
 • Dhomëme zbritje
 • Transporti falasprejdhederinëkufi
 • 10% zbritjepër trajtimet SPA

 GOLD 2 CARD

Përfitimet

 • 10 € bonus nëhyrje
 • Ushqim dhe pije falas në restorant Apollonia
 • Dhomë me zbritje
 • Transporti falasprejdhederinëkufi
 • 10% zbritjepër trajtimet SPA

PLATINUM 1 CARD

Përfitimet

 • 20 € bonus nëhyrje
 • Ushqimdhepijefalasnërestorantin Apollonia
 • Dhomëfalas
 • Transporti falasprejdhederinëkufi
 • 20 % zbritjepër trajtimet SPA

PLATINUM 2 CARD

Përfitimet

 • 10 € Cash Back
 • 30 € bonus nëhyrje
 • Ushqim dhe pije falas në restorant Apollonia VIP
 • VIP A la Carte Menu
 • Dhomëfalas
 • Transporti falas prejdhederinëkufi
 • 20 % zbritjepër trajtimet SPA

NORTHERN STAR 1 CARD

Përfitimet

 • 10 € Cash Back
 • 50 € bonus nëhyrje
 • Ushqim dhe pije falas në restorant  Apollonia  VIP
 • VIP  A la Carte Menu
 • Pije falas
 • Ftesë personale për ngjarjet brenda dhe jashtë Kazinosë
 • Promo dhurata për ditëlindje
 • Dhomëfalas
 • Transporti falas
 • 30 % zbritjepër trajtimet SPA

NORTHERN STAR 2 CARD

Përfitimet

 • 15 € Cash Back
 • 60 € bonus nëhyrje
 • Ushqim dhe pije falas në restorant  Apollonia  VIP
 • VIP  A la Carte Menu
 • Pije falas
 • Ftesë personale për ngjarjet brenda dhe jashtë Kazinosë
 • Promo dhurata për ditëlindje
 • Dhomëfalas
 • Transporti falas
 • 30 % zbritjepër trajtimet SPA

NORTHERN LIGHT CARD

Përfitimet

 • 100 € bonus nëhyrje
 • Ushqim dhe pije falas në restorant  Apollonia  VIP
 • VIP  A la Carte Menu
 • Fala spije
 • Ftesë personale për ngjarjet brenda dhe jashtë Kazinosë
 • Promo dhurata për ditëlindje
 • Argëtim për ditelindje
 • Suite falas
 • Transport falas
 • SPA trajtime falas

SI FITONI PIKAT SHPËRBIMI

 

Pikët e shpërblimit të Klubit të Lojtarëve mblidhen ndërsa luani në tavolinat ose lojërat elektronike të Kazinosë Apollonia dhe ruhen në kartën tuaj të anëtarësimit.

 

SI TË MBLIDHENI PIKËT

 

Në lojëra elektronike

Duke e vendosur kartën tuaj në lexuesin e veçantë të kartave në çdo vend të caktuar, ju mund të grumbulloni pikë ndërsa shijoni lojën. Pikët kreditohen automatikisht gjatë lojës me kartën tuaj, me kusht që karta të jetë futur saktë në makinë.

Në tavolina

Duke shfaqur kartën tuaj te stafi i tavolinës, ju mund të fitoni pikë duke shijuar lojën. Pikët kreditohen automatikisht në llogarinë tuaj.

 

SI TË SHIKONI PIKAT QË KENI GRUMBULUAR

Ju mund të zbuloni sa pikë keni fituar thjesht duke vendosur kartën tuaj në lexuesin e kartave në çdo makinë ose pyesni stafin tonë të dobishëm.

 

ÇFARË DUHET TË KINI KUJDES

Sa herë që futni kartën në makinë, sigurohuni që karta të jetë pranuar. Drita jeshile do të kthehet në të kuqe dhe ju gjithashtu do të mund të shihni pikët që keni fituar në ekranin e vogël gjatë lojës

 

SI TË KARKONI PIKET TUAJA DHE TË MERRNI DHURATAT TUAJA

Ju mund t’i shlyeni pikët tuaja në recepsion dhe të mësoni për dhuratat ose promovimet që keni të drejtë dhe si t’i merrni ato.

 

ÇFARË MERRNI KUR PARAQONI PIKET TUAJA

Duke shlyer pikët tuaja, ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri dhuratash.

Ju gjithashtu keni mundësinë për të shlyer pikët tuaja për pikë promovuese ose çipa që mund t’i përdorni në lojëra elektronike ose tavolina. Përveç kësaj, ju mund t’i shlyeni pikët tuaja për drekë në restorant ose madje të ftoni miqtë për darkë. Nëse e humbisni kartën tuaj, ajo mund të rilëshohet duke zbritur disa pikë.

KARTELA E ZI
Anëtarët e rinj të Klubit Apollonia marrin një karton të zi.
Shikoni listën më poshtë për pikët që duhet të grumbulloni për të ngritur nivelin.

GOLD 1 DHE GOLD 2
GOLD 1 – 1500 pikë në 6 vizita
GOLD 2 – 3000 pikë në 6 vizita

PLATINUM 1 – PLATINUM 2
PLATINUM 1 – 6000 pikë në 6 vizita
PLATINUM 2 – 10.000 pikë në 6 vizita

NORTHERN STAR 1 – NORTHERN STAR 2
NORTHERN STAR 1 – 15000 pikë në 6 vizita
NORTHERN STAR 2– 35,000 pikë në 6 goditje

DRITA VERIORE

DRITA VERIORE – 80.000 pikë në 6 vizita

BLACK CARD
New members of the Apollonia Club receive a Black card.
See the list below for the points you need to collect to level up.

GOLD 1 AND GOLD 2
GOLD 1 – 1500 points in 6 visits
GOLD 2 – 3000 points in 6 visits

PLATINUM 1 – PLATINUM 2
PLATINUM 1 – 6,000 points in 6 visits
PLATINUM 2 – 10,000 points in 6 visits

NORTHERN STAR 1 – NORTHERN STAR 2
NORTHERN STAR 1 – 15,000 points in 6 visits
NORTHERN STAR 2 – 35,000 points in 6 hits

NORTHERN LIGHT

NORTHERN LIGHT – 80,000 points in 6 visits

 

Αll benefits are personal

The card level is automatically upgraded or downgraded every 6 hits
Play on slots must be conducted with personal membership card
Membership card must remain inserted during each game sequence on slots

Rooms and transport are offered upon availability
Misuse of benefits may lead to permanent loss of benefits

For any question about the advantages of the cards, our staff is always at your disposal!

Back To Top