fbpx
skip to Main Content

New Millionaire Jackpot

Најпознатите машини на ЕГТ со МИЛИОНЕРСКИ ЏЕКПОТ!

МИНИ ЏЕК ПОТ од 4.000 до 5.000 денари
МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ  од 1.200.000 до 1.800.000 денари.

*Машините примаат исклучиво денари а и добивката се исплаќа само во денари.

Back To Top