fbpx
skip to Main Content

 

 

 

Овој викенд, наздравете во името на љубовта и виното во нашата пријатна атмосфера уживајќи во прекрасното мени за сечиј вкус. Зграбете ја можноста да освоите до 1.700€!
Не го пропуштајте настанот за кој сите зборуваат!
12, 13 и 14 февруари!

 

 

Back To Top