fbpx
skip to Main Content

Понуда за Стара Нова Година

Прославете ја СТАРА НОВА ГОДИНА (13 Јануари)

во Аполлонија Хотел и Казино, ГЕВГЕЛИЈА

  • Традиционална Вечера и леб со паричка за секое друштво

  • Live Band

  • Казино ЖИВА игра

  • Слот машини со големи ЏЕКПОТИ

  • ВЛТ Денарски Милионски ЏЕКПОТИ

  • Хотел 5 ѕвезди

  • Спа центар со внатрешен базен

  • 10% попуст во Beauty центарот

      Отворено 24/7

 

Back To Top