fbpx
skip to Main Content
СЛОТ МАШИНИ

Ние ви нудиме 200 модерни слот машини од популарните брендови EGT, Novomatic, Amatic и многу други. Нашите машини нудат различни видови на Џекпоти за вие секогаш да имате шанса за голема добивка. Џекпотите се прогресивни и нивната вредност расте со тоа колку повеќе играте.

ЏЕКПОТ

    1. Apollonia Mega Jackpot

  • Џекпот со три нивоа , каде највисокото ниво секогаш се добива пред да достигне 10.000

*Apollonia Mega Jackpot може да го добиете на поголемиот дел од машините!

    2. IGT Classics

*Популарен Џекпот од 4 нивоа
*На IGT Classics исто така може да го добиете Apollonia Mega Jackpot!

    3. Amatic

*Џекпот од четири нивоа, каде највисокото ниво се добива секогаш пред да достигне 10.000

    4. WMS Life of Luxury

*Пет нивоа на Џекпот со чести добивки
*На Life of Luxury можете исто така да добиете Apollonia Mega Jackpot!

Ние исто така нудиме и Џекпоти кои може да се добијат на само една машина како што е WMS Queen of the Wild  и многу други возбудливи машини како Gold Club, Apex, Aruze со вистински вртења и со сите возбудливи карактеристики на видео слот машините.

 

-ЗАПОМНЕТЕ: Секој спин ве води се поблизу до ЏЕКПОТ!!!

 

Back To Top