fbpx
skip to Main Content

 

Најголемиот покер фестивал на Балканот, ASOP#15, веќе со нов датум!

Седнете со најдобрите покер ѕвезди од Балканот и испробајте ги Вашите вештини.

Можеби токму Вие сте нашето ново лице на нашиот ЅИД НА СЛАВНИТЕ.

Информации : +389 70 228 300

Деталната програма може да ја погледнете на нашата FACEBOOK страна:

https://www.facebook.com/ApolloniaPoker

Back To Top