fbpx
skip to Main Content

Apollonia Poker Room  е местото каде започна се…

Казиното Аполонија беше првото кое почна со организација на покер турнири. Организациите како што се Greek Series of Poker, Apollonia Deepstack и  Apollonia Poker Championship, оставија белег во покер заедницата и пошироко.

Apollonia Poker Room е една од најпространите  покер соби во регионот . Играјте, релаксирајте се и уживајте подалеку од раздвижениот казински подиум. Телевизиите емитуваат дневни спортски настани а достапно е и посебно бифе и бар за играчите.

Apollonia Poker Room Program

Leaderboard Apollonia Championship

 Leaderboard Cash Game

The “A Team”

Back To Top