fbpx
skip to Main Content
ЈА НАГРАДУВАМЕ ВАШАТА ЛОЈАЛНОСТ!

Apollonia Players’ Club (Клуб на играчи) ви нуди посебна програма на награди и придобивки. Регистрирајте се бесплатно, заработувајте поени кога играте на слот машините или масите за жива игра. Поените кои ги собирате може да ги замените за дополнителна игра, екслузивни привилагии, подароци и многу повеќе!

BLACK CARD

Придобивки

 • При регистрација во Аполонија Казино добивате Црна Карта за членство –  Black Member Card
 • При првата и втората посета, носителите на оваа картичка добиваат бесплатен оброк
 • Бесплатни пијалоци
 • Бесплатен превоз од и кон границата
 • Играјте за повисоко ниво

 GOLD 1 CARD

Придобивки

 • 5 € бонус при влез
 • Бесплатна храна и пијалок во Аполонија ресторан
 • Соба со попуст
 • Бесплатен превоз од и кон граница
 •  10% попуст на СПА третмани

 GOLD 2 CARD

Придобивки

 • 10 € бонус при влез
 • Бесплатна храна и пијалок во Аполонија ресторан
 • Соба со попуст
 • Бесплатен превоз од и кон граница
 •  10% попуст на СПА третмани

PLATINUM 1 CARD

Придобивки

 • 20 € бонус при влез
 • Бесплатна храна и пијалок во Аполонија ВИП ресторан
 • Бесплатна соба
 • Бесплатен превоз од и кон граница
 •  20% попуст на СПА третмани

PLATINUM 2 CARD

Придобивки

 • 10% Cash Back
 • 30 € бонус при влез
 • Бесплатна храна и пијалок во Аполонија ВИП ресторан
 • ВИП A la Carte Мени
 • Бесплатна соба
 • Бесплатен превоз од и кон граница
 •  20% попуст на СПА третмани

NORTHERN STAR 1 CARD

Придобивки

 • 10% Cash Back
 • 50 € бонус при влез
 • Бесплатна храна и пијалок во Аполонија ВИП ресторан
 • ВИП A la Carte Мени
 • Бесплатни брендирани пијалоци
 • Лична покана за настани во и надвор од Казиното
 • Роденденски промо подароци
 • Бесплатна соба
 • Бесплатен превоз
 •  30% попуст на СПА третмани

NORTHERN STAR 2 CARD

Придобивки

 • 15% Cash Back
 • 60 € бонус при влез
 • Бесплатна храна и пијалок во Аполонија ВИП ресторан
 • ВИП A la Carte Мени
 • Бесплатни брендирани пијалоци
 • Лична покана за настани во и надвор од Казиното
 • Роденденски промо подароци
 • Роденденска забава
 • Бесплатна соба
 • Бесплатен превоз
 •  30% попуст на СПА третмани

NORTHERN LIGHT CARD

Придобивки

 • 15% Cash Back
 • 100€ бонус при влез
 • Бесплатна храна и пијалок во Аполонија ВИП ресторан
 • ВИП A la Carte Мени
 • Бесплатни брендирани пијалоци
 • Лична покана за настани во и надвор од Казиното
 • Роденденски промо подароци
 • Роденденска забава
 • Бесплатнен апартман
 • Бесплатен превоз
 • Бесплатни СПА третмани

КАКО ДА ЗАРАБОТИТЕ ПОЕНИ

Поените се собираат кога играте во Аполонија Казино на масите за игра или на слот машините, и се зачувуваат на вашата членска картичка.

 

КАКО ДА СОБИРАТЕ ПОЕНИ

На Слот машини

Со ставање на Вашата каертичка во специјалниот читач на картички кој го има на секоја слот машина, Вие собирате поени додека уживате во играњето на Вашата омилена слот машина. Поените автоматски се кредитираат за време на играта доколку картичката е соодветно поставена во машината.

На масите за игра

Приложувајќи ја Вашата картичка на нашите вработени на масите за игра, Вие собирате поени додека уживате во играњето на вашата омилена игра. Поените се автоматски кредитирани на Вашата картичка.

 

КАКО ДА ГИ ВИДИТЕ ПОЕНИТЕ КОИ СТЕ ГИ СОБРАЛЕ

Може да дознаете колку поени имате собрано со ставање на картричката во читачот за картички на било која слот машина или прашајте некого од нашиот персонал да Ви помогне.

 

НА ШТО ТРЕБА ДА ВНИМАВАТЕ

Секогаш кога ја внесувате картичката во слот машината, проверете дека машината ја препознава и прифаќа Вашата картичка. Зеленото светло ќе стане црвено и ќе можете да ги видите веќе заработените поени на малиот екран за време на играта.

 

КАКО ДА ГИ ПОДИГНЕТЕ ПОЕНИТЕ И ДА ГО ДОБИЕТЕ ВАШИОТ ПОДАРОК

Поените моѓе да ги замените на рецепција за подарок или ПРОМО. Обратете се на рецепција за да дознаете повеќе.

 

ШТО ДОБИВАТЕ КОГА ЌЕ ГИ ИЗВАДИТЕ ПОЕНИТЕ

Поените може да се заменат за голем избор на подароци.

Може да се заменат за ПРОМО поени со кои повторно може да играте на масите за игра или на слот машините. Може да ги замените за ручек/вечера или да платите за пријател. Доколку ја изгубите членската картичка, може да Ви издадат нова со одбивање на неколку поени.

BLACK CARD
Ново регистрираните членови во Аполонија Клуб добиваат Black card.
Погледнете ја листата подолу за потребните поени кои ќе ве однесат ниво погоре.

GOLD 1 и GOLD 2
GOLD 1 – 1500 поени во 6 посети
GOLD 2 – 3000 поени во 6 посети

PLATINUM 1 – PLATINUM 2
PLATINUM 1 – 6,000 поени во 6 посети
PLATINUM 2 – 10,000 поени во 6 посети

NORTHERN STAR 1 – NORTHERN STAR 2
NORTHERN STAR 1 – 15,000 поени во 6 посети
NORTHERN STAR 2 – 35,000 поени во 6 посети

NORTHERN LIGHT

NORTHERN LIGHT – 80,000 поени во 6 посети

 

Сите придобивки се лични

Нивото на картичка автоматски се надградува или деградира на секои 6 посети.
Играта на слот машините мора да се изведе со лична членска картичка
Картичката за членство мора да е внесена во слот машината при секоја игра на слот машина

Собите и превозот се понудени во зависност од нивната расположливост
Злоупотреба на придобивките може да резултира со губење на придобивките

За било какви прашања поврзани со предностите на членската картичка, нашиот персонал секогаш Ви стои на располагање! 

Back To Top