fbpx
skip to Main Content
УСЛУГИ

Со цел да ги задоволиме сите ваши лични барања, нудиме :

 

 • Изнајмување на автомобили, четирицикли, скутери, велосипеди, лимузина
 • Помош при организирање конференциски состаноци, семинари, деловни ручеци итн.
 • Дадилка по барање*
 • Грижа за деца до 3 години од страна на квалификуван персонал.*
 • Грижа за деца над 3 година од страна на квалификуван персонал.*
 • Услугите се достапни 24/7 со информирање при вашето резервирање или 24 часа пред да пристигнете во хотелот.

 

Други услужни информации:

 • Чистење на чевли
 • Паркинг
 • Услуга за пеглање ( враќање во рок од 1 час)
 • Услуга за шиење
 • Услуга за перење и пеглање ( враќање во рок од 9 до 12 часа)
 • Услуги за чистење по барање достапни 24/7
 • Втора услуга( чистење на вашата соба во вечерните часови, менување на пешкири, празнење на канти- по барање)

Слободно контактирајте го одговорното лице (concierge) кое ќе ви даде  информација за сите настани за кои  сте заинтересирани во текот на престојот.

Back To Top