skip to Main Content

УНИКАТНА ПОНУДА

Со купување на пакетот за само 50€ добивате: 

  • МАСИ: 10% повеќе, т.е. 50€ за игра и 5€ за HIT UTOPIA (шанса да добиете 1.000€)
  • СЛОТ: 10% повеќе, т.е. 55€ за игра
Back To Top