fbpx
skip to Main Content
DSC00989-min
DSC05083-min
DSC05308-min
DSC05241-min
previous arrow
next arrow
Нудиме 200 модерни слот машини од најпопуларните брендови како  EGT, Novomatic, Zitro, IGT, Amatic и многу други. Нашите слот машини се поврзани со различен ЏЕКПОТ, па така секогаш сте шанса поблиску до голема добивка! Џекпотите се прогресивни и растат се повеќе со повеќе игра.
ZITRO JP-min

ZITRO JACKPOT

Нивоа

*Џекпот со четири нивоа
*Mega Jackpot почнува од 10.000€!

Минимум влог 0.25e
Максимум влог 12.50e

Минимум & Максимум Влог / Добивка

Суми на Џекпот со нивоа

Од                                             До
Мини – мин 5€                              макс. 250€
Среден – мин 25€                         макс. 1250€
Супер – растечки                         1000-5000€
Мега – растечки                           10000-25000€

Lady's Card JP-min

APOLLONIA MEGA JACKPOT

Нивоа

*Џекпот со три нивоа каде највисокото ниво секогаш се паѓа пред да стигне €10.000
*Apollonia Mega Jackpot може да се добие на повеќето наши машини!

Минимум & Максимум Влог / Добивка

Сума за Џекпот со нивоа                        Мин. Влог
Бронзено – макс 50€                                                  0.10€
Сребрено –  макс 150€                                                0.20€
Златно – макс 1000€                                                   0.30€
Платинесто – макс 3000€                                         0.50€

Amatic JP-min

AMATIC JACKPOT

Нивоа

*Џекпот со четири нивоа каде највисокото ниво секогаш се паѓа пред да стигне €10.000

Минимум & Максимум Влог / Добивка

Џекпот нивоа-Суми                             Мин. Влог
Микро – мин 20€/ макс 100€                           0.50€
Мини – мин 100€/ макс 500€                           1€
Средно – мин 500€/ макс 2500€                      2€
Супер – мин 5000€/ макс 10000€                   3€

We also offer jackpots that can only be won on one machine like WMS Queen of the Wild and many other exciting machines like Gold Club, Apex and Aruze with real reels and all the exciting features of a video slot machine.

 

                                   – remember: every spin brings you closer to the jackpot –

Back To Top