skip to Main Content

СЕКОЈ ПОСЛЕДЕН ПЕТОК ВО МЕСЕЦОТ!


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/www/users/apollod/apollonia/wp-includes/blocks.php on line 477

ОДБЕЛЕЖЕТЕ ГО ПОСЛЕДНИОТ ПЕТОК ВО МЕСЕЦОТ!СЕКОЈ МЕСЕЦ, ЕДЕН ИМА МОЖНОСТ ЗА ДОБИВКА НА ЕДЕН АВТОМОБИЛ. ДОЈДЕТЕ ВО АПОЛОНИЈА, ДОБИВАЈТЕ ПОЕНИ ЗА ЛОЈАЛНОСТ И ТИКЕТИ КОИ ВЕ НОСАТ ПОБЛИСКУ ДО ОВАА ДОБИВКА. НЕ ПРОПУШТАЈТЕ! 27  MАРТ – FIAT PUNTO!!!

 

Back To Top