fbpx
skip to Main Content

Овој викенд, не пропуштајте, забава за сечиј вкус

  • Блек Џек FREEROLL турнир +5€ matchplay за сите дами (вечерата и коктелот се на наша сметка).
  • Петок и сабота, како и секогаш, ВЛЕЗ СЛОБОДЕН!!!

Петок и сабота, како и секогаш, ВЛЕЗ СЛОБОДЕН!!

 

LADIES NIGHT!

  • 5€ matchplay за сите дами (вечерата и коктелот се на наша сметка).
  • Петок и сабота, како и секогаш, ВЛЕЗ СЛОБОДЕН!!!

 

Back To Top