fbpx
skip to Main Content

Ladies Night

Не пропуштајте ја најдобрата осмомартовска понуда.
Придружете ни се и добијте:

– 5€ промо
– тикет за специјалното лото Аполонија СПА ден
– тикет за викенд лото (10 x 200€)

*секоја дама добива по еден тикет на влез во периодот од петок 05.03 до понеделник 08.03
– 2 гратис коктела
* САМО ЗА ДАМИ!!!

Back To Top