fbpx
skip to Main Content

KИНЕСКА НОВА ГОДИНА

Кинеска Нова Година, 10 Февруари! Дојдете и пробајте ги специјалитетите од кинеската кујна и учествувајте во наградните изненадувања!

Ве очекуваме!

Back To Top