fbpx
skip to Main Content

SALLA PËR MBLEDHJE

Në Hotel Apollonia, gjatë viteve të punës me grupet e korporatave, na është treguar rëndësia e aktiviteteve të korporatave. Ne kemi përvojë të madhe në organizimin dhe menaxhimin e ngjarjeve të biznesit të vogël dhe të madh. Stafi ynë i përkushtuar në sallat  e Takimeve do të punojë krah për krah me ju për të siguruar një përvojë pozitive me një qëndrim të personalizuar. Paketat e takimeve ditore janë bërë për të përmbushur nevojat tuaja ekonomike dhe hapësinore.

FOTO GALERIA

Back To Top