fbpx
skip to Main Content

Super Millionaire

Играј за МИЛИОНЕРСКИ ЏЕКПОТ Стани Милионер или СУПЕР милионер со новиот ЏЕКПОТ на ВЛТ во Аполонија Казино. Добивките за Милионер се од 1.200.000 до 1.800.000 денари додека за СУПЕР Милионер достигнуваат и до 12.000.000 денари. Сега секој може да биде…

Read More

New Millionaire Jackpot

Најпознатите машини на ЕГТ со МИЛИОНЕРСКИ ЏЕКПОТ! МИНИ ЏЕК ПОТ од 4.000 до 5.000 денари МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ  од 1.200.000 до 1.800.000 денари. *Машините примаат исклучиво денари а и добивката се исплаќа само во денари.

Read More

Ladies Night

Не пропуштајте ја најдобрата осмомартовска понуда. Придружете ни се и добијте: - 5€ промо - тикет за специјалното лото Аполонија СПА ден - тикет за викенд лото (10 x 200€) *секоја дама добива по еден тикет на влез во периодот…

Read More

Win 2.000€!!

Викенд кој не смеете да го пропуштите. 10 х 200€ или вкупно 2.000€ Извлекувања: Петок, 12.03.2021 22.00; 00.00; 01.00 и 02.00 (локално време) Сабота, 13.03.2021 22.00; 00.00; 01.00 и 02.00 (локално време) Недела, 14.03.2021 22.00; 00.00 (локално време) Забава за…

Read More

Special Offer!

Специјална понуда: Со секое купување на овој пакет, Вие сте поблиску до добивка. Секој викенд извлекување! * Петок 22.00; 00.00; 01.00; 02.00 * Сабота 22.00; 00.00; 01.00; 02.00 * Недела 22.оо; 00.00 (локално време) Добивки: 10 х 200€ Не пропуштајте!

Read More

ASOP#8

Looking forward to welcome you again. Our main event is waiting for the restrictions measures to be removed so we can set up dates. Hope to see you soon. Until then, If you want to receive info for ASOP#8 please…

Read More
Back To Top