fbpx
skip to Main Content

BJ Freeroll Tournament

 

☑️

Највозбудливиот турнир во стилот на покер, со можни RE-BUY & ADD ON
600€ GTD

ПЕТОК, 30 ОКТОМВРИ
– ПОЧЕТОК: 20.00 часот
– FREE BUY IN
– 1500 chips + 500FHB
– RE BUY 20€, 2000 chips
* until end of Level 4
– ADD ON: 20€, 10.000 CHIPS

САБОТА, 31 ОКТОМВРИ
– ПОЧЕТОК: 20.00 часот
– FREE BUY IN
– 1000 chips + 500FHB
– RE BUY 20€, 2000 chips
* until end of Level 4
– ADD ON: 20€, 10.000 CHIPS

100% ЗАБАВА!

За сите дами, 5€ MATCHPLAY за игра на слот машини + ГРАТИС вечера и коктел!
Не пропуштајте!!!

Back To Top