fbpx
skip to Main Content

BJ Freeroll Tournament – Ladies Night

 • Највозбудливиот турнир во стилот на покер, со можни RE-BUY & ADD ON
 • 600€ GTD
 • ПЕТОК, 27 НОЕМВРИ
  – ПОЧЕТОК: 20.00 часот
  – FREE BUY IN
  – 1500 chips + 500FHB
  – RE BUY 20€, 2000 chips
  * until end of Level 4
  – ADD ON: 20€, 10.000 CHIPS

 

 • САБОТА, 28 НОЕМВРИ
  – ПОЧЕТОК: 20.00 часот
  – FREE BUY IN
  – 1000 chips + 500FHB
  – RE BUY 20€, 2000 chips
  * until end of Level 4
  – ADD ON: 20€, 10.000 CHIPS
  100% ЗАБАВА!
 • За сите дами, 5€ MATCHPLAY за игра на слот машини + ГРАТИС вечера и коктел!
  Не пропуштајте!!!
Back To Top