fbpx
skip to Main Content

BAD BEAT JACKPOT M

Ви го претставуваме НОВИОТ BAD BEAT JACKPOT. Со новите правила, сега е многу полесно да стигнете до ЏЕКПОТ сумата.
Texas Hold’em Poker / Omaha:
– BAD BEAT со една карта на играчот = 30% од BAD BEAT JACKPOT
– BAD BEAT со две карти на играчот = 70% од BAD BEAT JACKPOT

Back To Top