fbpx
skip to Main Content

Win 2.000€!!

Викенд кој не смеете да го пропуштите.
10 х 200€ или вкупно 2.000€

Извлекувања:
Петок, 12.03.2021
22.00; 00.00; 01.00 и 02.00 (локално време)
Сабота, 13.03.2021
22.00; 00.00; 01.00 и 02.00 (локално време)
Недела, 14.03.2021
22.00; 00.00 (локално време)

Забава за СИТЕ!!!

Back To Top