Промоции

Секој последен петок во месецот!

Секој последен петок во месецот!

Одбележете го последниот петок во месецот!Секој месец, еден има можност за добивка на еден автомобил. Дојдете во Аполонија, добивајте поени за лојалност и тикети кои ве носат поблиску до оваа добивка. Не пропуштајте! 29 Ноември - FIAT PANDA!!!

MORE
УНИКАТНА ПОНУДА

УНИКАТНА ПОНУДА

Со купување на пакетот за само 50€ добивате:  МАСИ: 10% повеќе, т.е. 50€ за игра и 5€ за HIT UTOPIA (шанса да добиете 1.000€) СЛОТ: 10% повеќе, т.е. 55€ за игра Гратис вечера (Бифе) Тикети за Apollonia Дневно Лото (според статус)

MORE