Контакт

Контактирајте не
адреса

Гевгелиски Партизански Одред 1,

1480 Гевгелија

телефонски броеви

тел:+389 34 213 300

моб/вибер: +389 70 228 300

Гр. број:+30 69 84 64 84 93