Players' club

Loyalty is rewarded

Apollonia Casino Players’ Club ви овозможува љубезна и лојална програма. Регистрирајте се бесплатно и добивајте поени за лојаност преку слот машините или преку игрите на маса. Вашите лојални поени водат кон бесплатни игри, ексклузивни привилегии, подароци и многу повеќе!

Црна членска картичка
 • Новите членови на Аполонија клубот добиваат црна картичка
 • Во првата и втората посета, членовите со црна картичка добиваат бесплатна вечера.
 • Играјте за да стигнете до следното ниво.
Gold 1 и Gold 2 картичка
 • Бесплатна храна и пијалок во ресторанот на Аполонија
 • Шведска маса
 • 3 тикети за Gold 1 и 4 тикети за Gold 2 картичка за Аполонија дневна лотарија
 • 5€ бонус за членовите со Gold 1 картичка , било кој ден и на влез
 • 10€ бонус за членовите со Gold 2 картичка, било кој ден и на влез
 • 100€ промо поени или чипови за Gold 1 и 200€ промо поени или чипови за Gold 2  добитниците на Аполонија дневното извлекување
Platinum 1 и Platinum 2 картичка
 • Бесплатна храна и пијалок во Аполонија Вип ресторанот
 • Вип A la carte мени
 • Бесплатна соба во Хотелот Аполонија , доколку има слободна
 • Роденденски промо подароци
 • Лични покани за посебни настани во и надвор од нашите простории
 • 5 тикети за Platinum 1 картичката и 6 тикети за Platinum 2 картичката за Аполонија дневната лотарија на влез
 • 20€ бонус за членовите на Platinum 1 картичката било кој ден и на влез; 30€ бонус за членовите на Platinum 2 картичката било кој ден и на влез
 • 300€ промо поени или чипови за Platinum 1 картичката и 400€ промо поени или чипови за Platinum 2 добитниците на Аполонија дневното извлекување
Northern star 1 и Northern star 2 картичка
 • Бесплатна храна и пијалок во Аполонија Вип ресторанот
 • Вип A la carte мени
 • Бесплатна соба во Хотелот Аполонија , доколку има слободна
 • Роденденски промо подароци
 • Лични покани за посебни настани во и надвор од нашите простории
 • 7 тикети за Northern Star 1 картичката и 8 тикети за Northern Star 2 картичката за Аполонија дневната лотарија на влез
 • 40€ бонус за членовите на Northern Star 1 картичката било кој ден и на влез; 60€ бонус за членовите на Northern Star 2 картичката било кој ден и на влез
 • 500€ промо поени или чипови за Northern Star 1 картичката и 600€ промо поени или чипови за Northern Star 2 добитниците на Аполонија дневното извлекување
Earning Rewards Points

Player’s Club Rewards поени се добиваат кога играте на игрите на маса и слот машините во Аполонија казино. Тие се собираат на вашата Player’s Club Rewards Card.

How to collect points

Слот машини

Со ставање на вашата картичка во специјален читач на картички поставен на секоја слот машина, вие можете да собирате поени додека уживате во играта. Поените автоматски се собираат на клуб картичката.

 

Игри на маса 

 Со покажување на вашата клуб картичка на нашите вработени  при игрите на маса, вие може да собирате поени додека уживате во играта. Поените автоматски се собираат на вашата картичка.

How to find out your point balance

Можете да дознаете колку поени сте собрале едноставно со ставање на вашата клуб картичка во било која слот машина во читачот за картички или да прашате некој од нашите вработени кој секогаш може да ви помогне.

What to watch out for

Секогаш кога ја вметнувате вашата картичка во слот машината треба да се осигурите дека машината ја регистрирала и прифатила вашата картичка.  Зеленото светло ќе стане црвено, а дополнително ќе можете да ги видите вашите поени на малиот екран како што играте.

HOW TO REDEEM YOUR POINTS AND RECEIVE YOUR GIFTS

Можете да ги замените вашите поени на рецепција и да дознаете за подароците и промотивните кредити или чипови кои ви одговараат и како да ги подигнете.

WHAT YOU GET WHEN YOU REDEEM YOUR POINTS

Со заменување на вашите поени, може да одберете некои од различните подароци. Исто така имате и можност да одберете промотивни кредити или чипови кои ќе може да ги користите на нашите слот машини или игри на маса.

Може да ги искористите вашите поени за јадење во нашиот ресторан, или дури и да ги поканите вашите пријатели. Доколку ја изгубите вашата картичка, може да ви се издаде нова со одземање на дел од вашите поени.

Black card Новите членови на Аполонија клубот добиваат Black card. Погледни ја листата подолу за да видиш колку поени ти требаат за следното ниво.
Gold 1 и Gold 2 Gold 1 - 1.000 поени за 6 посети Gold 2 - 2.500 поени за 6 посети
Platinum 1 и Platinum 2 Platinum 1 - 5.000 поени за 6 посети Platinum 2 - 7.500 поени за 6 посети
Northern star 1 и Northern star 2 Northern 1 – 12.500 поени за 6 посети Northern 2 – 17.500 поени за 6 посети
Статусот  автоматски се зголемува/ намалува  на секои 6 посети. Било какви прашања во врска со придобивките од Smart card,  нашите вработени секогаш ви стојат на располагање.